Afacerea EderaModalitati de inregistrare in Edera:

  * In sistem se pot inregistra persoane juridice si persoane fizice ( minim 18 ani );

  * Inregistrarea este gratuita;

  * Se completeaza formularul de inregistrare disponibil pe site, aveti nevoie de o recomandare, un cod de sponsor – codul unei persoane deja inregistrate. In cazul in care nu cunoasteti o persoana deja inregistrata utilizati cod: 4003889. Pentru intrebari sunati la telefon 0746-805296 sau scrieti la office@edera.ro;

  * Alegeti modalitatea de inregistrare: Client Preferential (CP) sau Distribuitor Autorizat (DA)

   Beneficii inregistrare:

  * Clientii Preferentiali- pot achizitiona produse la preturi preferentiale pentru consum propriu, beneficiaza de promotii si oferte speciale.

  * Distribuitorii Autorizati– pot achizitiona produse la preturi preferentiale pentru consum propriu sau pentru revanzare conform legislatiei in vigoare, beneficiaza de promotii si oferte speciale. Pot recomanda noi Clienti Preferentiali si Distribuitori Autorizati, beneficiaza de avantajele afacerii Edera ( comisioane / discounturi in functie de rulajul personal si al grupului )

  * Validarea inregistrarii in sistem se face odata cu lansarea primei comenzi. Inregistrarea se anuleaza in cazul in care pana la final de luna nu se lanseaza o comanda.

Dupa trimiterea formularului de inregistrare, pentru a lansa prima comanda solicitati codul personal sponsorului dumneavoastra sau la Edera.

Odata cu prima comanda veti primi formularul de inregistrare cu datele de acces in sistem si avantajele ce revin colaboratorilor in functie de modalitatea de inregistrare aleasa.

 Codul de inregistrare ramane activ in cazul in care se lanseaza cel putin o comanda pe an.