Intrebari Frecvente

Sanatatea nu ar trebui sa devina importanta pentru noi doar atunci cand lipseste, ci sa fie o constanta a vietii noastre. O sanatate buna este rezultatul unui stil de viata sanatos!

Oferim solutii pentru sanatate:

  Program de intretinere a sanatatii genitale la femei;
  Un concept nou - plasturi transdermici - pentru eliminarea durerilor, detoxifierea organismului, mentinerea si protejarea starii de sanatate, cresterea imunitatii;
 
Solutii sanatoase si economice pentru baie si bucatarie;
  Intretinere corporala de exceptie, antirid puternic, produse de top cu ulei de argan certificat organic;
  Parfumuri si cosmetice exclusive,etc.

  Acces la articole si discounturi pentru membrii inregistrati.
  Pentru consiliere va stam la dispozitie.
  Scrieti la office@edera.ro sau sunati la 0722 617 997

De ce parfumurile si cosmeticele cu feromoni Miiko Nakaido?

     

Complexul de feromoni MIIKO NAKAIDO

Feromonii sunt substante secretate de animale si plante cu scopul de a comunica intre ele. Substantele secretate in concentratii scazute si cu miros nedetectabil nu au nici un impact asupra mediului.

Dupa descoperirea de feromoni la animale, oamenii de stiinta au inceput cautarea intensiva, analogii in comportamnente umane. Datorita progreselor tehnologice au fost realizati feromoni responsabili in principal, dar fara a se limita la aceasta, cu atractivitatea sexuala, folosind exact aceleasi substante ca cele care apar in corpul uman in saliva, transpiratie si secretiile fiziologice.

Descoperirea unei substante care poate influenta creierul la nivel subconstient a unor terte persoane, a dus la o crestere accentuata a interesului fata de acest specific, mai ales in parfumerie.

Feromonii nu pot fi detectati de om, nu au miros, actiunea lor este de a stimula subconstientul asupra anumitor reactii mentale si emotionale.

Acest lucru nu inseamna, totusi, ca orice persoana care le foloseste are succes imediat in relatii. Feromonii adauga atractivitate, dar nu priveaza oamenii de vointa lor.

Feromonii va ajuta sa castigati increderea si stima de sine. 

Cresc atractivitatea si atrag interesul celor din jur, faciliteaza contactele profesionale si cele sociale. Utilizati in mod corespunzator pot ajuta la stabilirea de relatii intime sau chiar de a stabilii relatii de durata. In afaceri ajuta semnificativ, in ceea ce priveste succesul profesional si obtinerea unei pozitii inalte.

Nu este magie, este biologie!              

             Miiko Nakaido este marca inregistrata Edera.

Cel mai bun raport calitate / pret, atat la parfumurile cu feromoni pentru femei si barbati cat si la cosmeticele cu feromoni ( geluri de dus, lotiune de corp, hidrogel dupa ras ).

De ce parfumurile Say?Peste 100 arome din intreaga lume;
Pentru femei Parfum;
Pentru barbati Apa de parfum;

De ce TURMALINA - scut protector, talisman, obiect de reprezentare a unui vis?


Dintre toate mineralele pamantului, turmalina este singura piatra permanent incarcata electric, fiind un element natural, nu are efecte secundare. In corpul fiecarei persoane exista curent electric, fie  incarcat pozitiv fie negativ cu incarcatura de 0.06 mA. Cristalele de turmalina produc curent exact cu aceeasi incarcatura electrica si acest lucru face posibila echilibrarea energetica a persoanei.

mai mult...

De ce produse de calitate pentru intretinerea corporala?

Te-ai gandit vreodata cat de importanta este pielea pentru noi? Dar ca atunci cand folosesti un gel de dus, un sapun, o crema de fata sau o lotiune de corp, acestea pot produce alergii la unele ingrediente componente sau pot fi incompatibile cu tipul tau de piele? Pe internet exista, si probabil ai citit o parte dintre ele, foarte multe materiale care pun la indoiala siguranta produselor cosmetice pe care le aplicam pe pielea noastra. In continuare, iti propunem sa vedem cat de adanc si cat de mult ajung ingredientele dintr-un produs cosmetic in corpul uman.

Pielea este cel mai mare organ (pentru ca, da, este un organ) al nostru, masurand aproximativ 2 mp. Acesta este invelisul aproape neintrerupt al corpului uman si, dincolo de factorul estetic, are rolul de a-ti proteja intreg organismul, creand o bariera de securitate a corpului cu mediul exterior, aparandu-te de factorii nocivi, precum bacteriile, razele UV etc.

Asadar, pielea este un intreg sistem de protectie, de-a dreptul fascinant. Tot tegumentul (pielea) este cel responsabil cu reglarea temperaturii corpului, gestionarea nutrientilor si pierderea de apa – transpiratia.

Pielea este formata din 3 straturi: epiderma, derma si hipoderma (in ordine, de la suprafata spre interior). Stratul de deasupra, epiderma, este, la randul ei, formata din multistraturi, ea fiind „poarta de acces" spre corpul tau a substantelor din mediul extern. Primul multistrat este cel cornos, creat din celule moarte (in special keratina) si diferite substante ceroase, care actioneaza ca un zid de protectie in fata umiditatii externe, a produselor chimice, a razelor ultraviolete, si, nu in ultimul rand, garda ta de corp impotriva lumii bacteriene. La nivelul lui se face absorbtia.

Produsele straine pot ajunge in corpul nostru prin mai multe canale: prin celule (intracelular), printre celule (intercelular) sau prin foliculii de par si orificiile glandelor sudoripare. Cea de-a doua, penetrarea intercelulara este cea mai frecventa.

Trebuie sa facem o distinctie intre penetrare si absorbtie. Cea din urma este cruciala avand in vedere ca implica masurarea riscului chimic al componentelor produselor cosmetice asupra pielii. Penetrarea pielii reprezinta cantitatea de substante chimice care se afla in stratul superior si stratul inferior al pielii. In timpul penetrarii, corpul inca nu absoarbe substantele chimice si acestea nu afecteaza organismul. Absorbtia pielii apare cand substantele chimice distrug bariera pielii pentru a ajunge la sange. Substantele chimice pot deveni riscante in urma absorbtiei si a efectelor acestui proces, atunci cand sunt aplicate in cantitati prea mari sau au concentratii mai mari decat cele permise.

De aceea, mereu este foarte important ca toate cosmeticele pe care le aplici pe piele sa aiba o sursa sigura. Alege intotdeauna ce este mai bun pentru tine!

Cosmetice de intretinere corporala pe baza de Ulei de Argan certificat organic.
FARA PARABENI
FARA COLORANTI