Ulei de Rosa Mosqueta 10 fiole x 2 ml

Ulei pur de Rosa Mosqueta - "Nativa"

Un excelent produs cosmetic, un mare regenerator al pielii!

Produs bio obtinut prin presare la rece!

Certificat BIOCHILE!

Fara aditivi, fara conservanti, ulei de Rosa Mosqueta pur 100%, Certificat!

...mai mult vezi aici...

Denumire: Ulei de Rosa Mosqueta 10 fiole x 2 ml
Cod: NA02
Pret: 117 lei
Stoc: Adauga in cos


Proprietatile sale principale:

• Hidrateaza si previne imbatranirea pielii;
• Reduce si intarzie aparitia ridurilor;
• Reduce liniile fine;
• Previne vergeturile şi are o mare putere de hidratare;
• Eficient in tratamentul cicatricilor provocate de arsuri;
• Reface pielea care a fost arsa sau dupa radioterapie;
• Previne arsurile solare;
• Reduce cicatricile cauzate de acnee;
• Îmbunătăţeste aspectul in dermatita atopica;
• Tratamentul de cicatrici chirurgicale şi cheloide;
• Indicat pentru tratamentul melanomului;
• Tratamentul de ulcere şi răni, în special în decubit şi vasculare;
• Tratamentul de piele uscată şi eczeme;
• Posibilitatea de a elimina pigmentarea pielii (poate elimina petele de pe piele);
• Are o valoare nutritivă ridicată a dermei;
• Are acţiune preventiva împotriva photoaging şi cancerului de piele.

Descriere

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, fiind foarte asemănător cu măceşul nostru, creşte însă în Anzi, Chile şi Brazilia. Are tulpină spinoasă şi flori colorate în roz. După ofilirea şi căderea florilor rămân fructele (măceşele) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc numeroase seminţe. Fructele au formă ovală de culoare roşie de aproximativ 2 cm, umplute cu seminte carnoase.

Sunt foarte bogate în acid ascorbic, vitamina A, riboflavina, acid nicotinic, malic şi citric, zaharuri, etc. Aceste fructe au multe seminţe in interior (15-20) din care uleiul este extras galben cu nuanţe de roşu.
Este considerat un ulei ”uscat” întrucât se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pe scară largă datorită capacităţii de ameliorare şi reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee până la operaţii chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii.

Acesta este unul dintre produsele care a stârnit  mult interes în domeniul produselor cosmetice şi de dermatologie. De remarcat faptul ca, compoziţia de ulei de macese, este una dintre cele mai puternice regeneratoare de piele, deoarece, practic, între 70 şi 80% din compoziţia sa este constituita de acizi graşi polisaturaţi, în special potriviti pentru regenerarea ţesuturile deteriorate, întârzierea apariţiei premature a liniilor de imbatranire, prevenind formarea ridurilor, tratamentul  pielii afectate de expunerea la radiaţii, arsuri.

Uleiul de macese este capabil de a penetra straturile mai profunde ale pielii si determina activarea celulelor pentru a stimula productia de colagen si elastina, care sunt responsabile pentru fermitatea şi elasticitatea dermului. Dacă am adăuga repararea plus regenerarea si vitalitatea  pielii, găsim că acest ulei este capabil de a elimina marcajele pielii, cum ar fi cicatrici sau vergeturi şi de a restabili aspectul placut al pielii.